Praktische info

Club Columbus biedt groepsreizen aan voor jongeren van 16 - 22 jaar. Graag zo’n reis boeken? Dat gaat héél gemakkelijk, een vraag stellen nog makkelijker: we zijn vlot bereikbaar voor alle praktische vragen. Stel ze gewoon!

Na een boeking krijg je nog heel wat praktische informatie mee: over je begeleiders en reisgenoten, leuke weetjes over het programma ... Je krijgt het allemaal.

Je krijgt ook nog alle informatie over de toestemming van je ouders die we nodig hebben om jou mee te nemen naar het buitenland. Toch als je jonger dan 18 bent. Maar no worries, Omnia Travel zorgt voor alle praktische zaken! Jij moet enkel inpakken en ... GENIETEN:-)!

Info en reservaties

Een Club Columbus-vakantie boeken is een fluitje van een cent. 't Is heel simpel, gewoon even bellen, mailen of direct online boeken!

Toch nog wat vragen? Geen probleem: je kan altijd terecht in een Omnia Travel reiskantoor. En o ja, aan de reservatie van een Club Columbus-vakantie zijn nooit dossierkosten verbonden. Mooi meegenomen toch?

Onze reisexperts en begeleiders

Je gaat samen op reis met een jonge expert, die heel wat weet over het thema van de reis. Sterrenkijken, moderne kunst, WO II, mensenrechten, gastronomie ... Hij of zij neemt je graag mee op sleeptouw en vertelt je meer over zijn/haar passie. Wat dat zijn het allemaal: gepassioneerde jongeren! En de animator, die zorgt dat het fungehalte altijd goed zit.

Allebei zijn het twintigers of dertigers, want een reis is nooit zo leuk als met leeftijdsgenoten! En het is niet de eerste keer dat ze een groep begeleiden. Ervaring bij de chiro of scouts, vakantiekampen, workshops ... Je kan bij hen voor alles terecht: van een onnozele vraag tot praktisch probleem.

  • Louie Van Nieuwenborgh van de populaire blog Baked Louie's kookt en bakt samen met jou in Barcelona
  • met historica Klara Hermans trek je langs de landingsstranden in Normandië in het spoor van WO II
  • doctoraatstudente Klara Alen neemt je mee naar Den Haag en Utrecht in het kader van het Mondriaanjaar
  • met sterrenkundige Werner Hamelinck van Urania ontdek je een van de mooiste sterrenhemels ter wereld en de machtige vulkanische natuur op Tenerife
  • en met Klaske Schram van Amnesty International Nederland verdiep je je in mensenrechten tijdens een heuse cruise op het Ijsselmeer en de Waddenzee